Careers

Test World Oy on Ivalossa toimiva puolueeton ajoneuvojen, renkaiden ja komponenttien testaukseen erikoistunut yritys, joka tarjoaa asiakkailleen ympärivuotiset talviolosuhteet ulkoradoilla ja Indoor-sisätestaushalleissa. Test World Oy on osa brittiläistä Millbrook Proving Ground Ltd –konsernia, joka on Euroopan suurimpia itsenäisiä ajoneuvotestaukseen erikoistuneita yrityksiä. Lisätietoja yrityksistä www.testworld.fi ja www.millbrook.co.uk.

Sales Engineer, Test World

Tarjolla globaali (työ)elämä Pohjois-Lapissa! Oletko sinä luonnossa viihtyvä ja Lapin erämaahan haikaileva myynnin ammattilainen? Haluaisitko elää tuntureiden ja luonnon äärellä kansainvälisessä yhteisössä ja työskennellä yhdessä maailman johtavassa ajoneuvo-, rengas- ja komponenttitestaukseen keskittyneessä kasvuyrityksessä? Nyt se on mahdollista, sillä haemme Test Worldille Sales Engineeriä, jonka tehtävänä on osana myyntitiimiä osallistua teknisten testauspalvelujen myyntiin, uusasiakashankintaan sekä nykyisten asiakkuuksien kasvattamiseen ja hoitaminen.

Etsimme osaavaa ja myyntihenkistä Sales Engineeriä vakituiseen työsuhteeseen Ivaloon.

Etsimme myyntitiimimme vahvistukseksi sinua, joka omaat paloa tekniseen myyntiin ja tuloksentekoon, sinua, joka tunnistat myynnin mahdollisuuksia, sinua, joka löydät asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut ja palvelut. Tässä työssä tunnet olosi kotoisaksi monipuolisessa, nopeatempoisessa ja vaihtelevassa vastuussa.

Osallistut tarjouksien tekemiseen ja sopimusneuvotteluihin. Tarjouslaskenta, tarjousten laatiminen sekä niiden esitteleminen asiakkaille on sinulle rutiinia. Myyt asiakkaillemme erilaisia testipalveluja sekä osallistut ratojen, tilojen ja muiden oheispalveluiden vuokraamiseen. Pidät yhteyttä olemassa oleviin asiakkaisiin, luot pitkäaikaisia asiakassuhteita ja teet uutta kauppaa. Vastaat asiakkaiden tiedusteluihin ja otat varauksia vastaan. Asiakkaamme ovat 95%:sti ulkomailla toimivia yrityksiä ja työkielenä on silloin englanti.

Tehtävään valittu henkilö tulee olemaan osana neljän hengen maailmanlaajuista tiimiä ja yhteistyö kollegoiden ja lähiesimiehen kanssa on päivittäistä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Ivalossa Sales and Marketing Managerin ja Operations Directorin sekä Technical Directorin (Helsinki) ja Business Development Managerin (Shanghai) kanssa. Lähiesimiehenäsi toimii Business Development Director (Englanti).

Tehtävä on vakituinen ja edellyttää asumista alueella sekä ajokorttia työtehtävissä liikkumiseen.

Edellytykset:

 • Myyntikokemusta sekä pk- että korporaatiotason asiakkuuksista. Kokemus teknisestä myynnistä on eduksi.
 • Halua työskennellä osana kansainvälistä konsernia.
 • Dokumentointi- ja raportointiosaamista.
 • Halua ja paloa menestyä ja saavuttaa tavoitteet.
 • Ulospäinsuuntautuneisuutta ja hyviä tiimitaitoja sekä kykyä luoda ja ylläpitää asiakassuhteita.
 • Sujuvaa sekä suullista että kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Saksan kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen ja mielenkiintoisen roolin kansainväliseen konserniin kuuluvassa inarilaisessa yrityksessä
 • Työtyytyväisyyttä arvostavan vastuullisen työnantajan.
 • Johtavan talvitestauksen osaamisen ja fasiliteetit sekä maailmanlaajuisen emokonsernin tuen ja verkoston.
 • Itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan mielenkiintoisella ajoneuvoteollisuuden alalla.
 • Elämän aidossa Lapissa, tuntureiden kupeessa sekä mahtavien ulkoilumahdollisuuksien läheisyydessä.
 • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä roolissasi.
 • Hyvät henkilökuntaedut.

Aloitus on sopimuksen mukaan, viimeistään alkusyksystä 2021.

Jos myynti ja vastuutehtävä talvitestauksen ytimessä sekä aktiivinen elämä aidossa Lapissa on sinun juttusi, tässä voi olla tarjolla elämäsi tilaisuus!

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Laplandin seniorikonsultti Susanna Pohjanen p 0505265446 susanna.pohjanen@barona.fi.

Englanninkieliset hakemukset pyydämme lähettämään palkkatoivomuksineen 25.6.2021 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Finance Manager/ Talouspäällikkö, Test World Oy

Oletko luonnossa viihtyvä ja Lapin luontoon haikaileva kirjanpidon ammattilainen, joka haluaisi olla meidän tuleva Finance Manager / Talouspäällikkö? Jos lisäksi viihdyt nopeatempoisessa ja kansainvälisessä ympäristössä, tässä voisi olla sinun seuraava paikkasi!

Etsimme neljän hengen osaavaan taloushallinnon tiimiin kehityshenkistä Finance Manageria vakituiseen työsuhteeseen Ivaloon.

Finance Managerin työtehtävinä ovat mm. pääkirjanpito ja siihen liittyvät tehtävät kuten tilinpäätökset, kuukausittaiset tuloslaskelmat ja taseet sekä muut kuukausiraportointiin liittyvät tehtävät. Vastuullasi on kansallinen kirjanpito, mutta kansainvälisen konsernirakenteen myötä tiimissä tehdään myös IFRS-standardien mukaista raportointia. Toimit tiiviissä yhteistyössä konsernin taloushallinnon kanssa ja huolehdit konsernin raportointikäytäntöjen noudattamisesta Suomessa. Vastuualueeseesi kuuluvat myös talous- ja hallintotiimin tiimivetäjän tehtävät, jolloin vastaat tiimisi suoriutumisesta myös muissa taloushallinnon tehtävissä kuten osto- ja myyntireskontrassa, rahoituksessa sekä maksuliikenne- ja veroasioissa. Palkkahallinnon palvelut hankimme talon ulkopuolelta.

Taloushallinnon tiimimme muodostuu tämän rekrytoinnin jälkeen seuraavista taloushallinnon moniosaajista: Finance Manager, Finance Specialist, Finance and HR Coordinator ja Finance Assistant. Tehtävät voivat tiimin sisällä hieman vaihdella kuukauden ajankohdan, yrityksen sesonkien, projektien ja muiden tilanteiden mukaisesti. Taloushallinnon tiimissämme valttia on hyvä me-henki, sillä tuuraukset ja ruuhkahuippujen työnjaot hoituvat tiimin kesken. Arvostamme innokkuutta tehdä oman tehtävänkuvan lisäksi tarvittaessa myös muita taloushallinnon tehtäviä. Lähiesimiehenäsi toimii yrityksen toimitusjohtaja Janne Seurujärvi. Tehtävä on vakituinen, edellyttää asumista alueella ja omaa autoa.

Edellytämme:

 • Useamman vuoden kokemus pääkirjanpidon ja kirjanpidon tehtävistä yrityksessä.
 • Kokemusta tilinpäätöksistä sekä konsernitilinpäätöksen periaatteiden ymmärrystä.
 • Taloushallinnon kokonaisuuden ymmärrystä ja kiinnostusta talousprosessien kehittämiseen.
 • Yrityksen sisäisen sekä ulkoisen laskennan hallintaa.
 • Hyvää Excel- ja järjestelmäosaamista.
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
 • Pitkäjänteisyyttä, oma-aloitteisuutta ja ulospäinsuuntautuneisuutta sekä hyviä tiimitaitoja.

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Monipuolisen ja mielenkiintoisen roolin kansainväliseen konserniin kuuluvassa inarilaisessa kasvuyrityksessä, jossa työntekijät aidosti viihtyvät.
 • Mukavan työyhteisön yhdessä alueen merkittävimmistä ja tunnetuimmista yrityksistä.
 • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä roolissasi.
 • Elämän aidossa Lapissa, tunturin kupeessa sekä mahtavien ulkoilumahdollisuuksien läheisyydessä.
 • Itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan mielenkiintoisella autoteollisuuden alalla.
 • Osaavan taloushallinnon tiimimme tuen lisäksi saat tukea myös konsernimme taloushallinnon tiimiltä.
 • Hyvät henkilökuntaedut.

Toivottu aloitusaika on mahdollisimman pian, mutta sopimuksen mukaan. Mikäli haastava, monipuolinen ja kansainvälinen työ talvitestauksen ytimessä sekä aktiivinen elämä aidossa Lapissa on sinun juttusi, tässä voi olla tarjolla elämäsi tilaisuus! Jätä hakemuksesi 30.5.2021 mennessä oheisen hakulinkin kautta.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Baronan senior konsultti Susanna Pohjanen, p. 0505265446 tai sähköpostilla susanna.pohjanen@barona.fi

Recruitment Privacy Notice

Sign Up to Test World's Free Updates