Careers

Test World Oy on Ivalossa toimiva puolueeton ajoneuvojen, renkaiden ja komponenttien testaukseen erikoistunut yritys, joka tarjoaa asiakkailleen ympärivuotiset talviolosuhteet ulkoradoilla ja Indoor-sisätestaushalleissa. Test World Oy on osa brittiläistä Millbrook Proving Ground Ltd –konsernia, joka on Euroopan suurimpia itsenäisiä ajoneuvotestaukseen erikoistuneita yrityksiä. Lisätietoja yrityksistä www.testworld.fi ja www.millbrook.co.uk.

Recruitment Privacy Notice

Työtehtävät ja hakukriteerit

IT Specialist, Ivalo

Hakuaika päättyy 06.12.2020

Tarjolla globaali (työ)elämä Pohjois-Lapissa! Oletko sinä luonnossa viihtyvä ja Lapin erämaihan haikaileva IT-alan ammattilainen? Haluaisitko elää tuntureiden ja luonnon äärellä kansainvälisessä yhteisössä ja työskennellä yhdessä maailman johtavassa ajoneuvo-, rengas- ja komponenttitestaukseen keskittyneessä kasvuyrityksessä? Nyt se on mahdollista, sillä haemme Test Worldille

IT Specialistia

Tässä on huikea paikka työskennellä Ivalossa menestyksekkään maailmanlaajuisen konsernin palveluksessa. Tarjolla mielenkiintoiset ja monipuoliset IT-alan tehtävät, mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Meille tärkeää on yhdessä tekeminen ja työkavereiden tuki sekä paikallisesti että kansainvälisesti.

Miltä alkaa kuulostamaan? Voisiko tuo työyhteisö olla seuraava askel sinun työurallasi?

Lisäisikö mielenkiintoa päästä työskentelemään seuraavien asioiden parissa:

 • Tietoturva
 • Palvelimet
 • Sähköpostiliikenne
 • Lähituki
 • Laitehankinnat ja -asennukset
 • Raporttien ja raportoinnin kehittäminen
 • Järjestelmätoimitukset ja sisäisten järjestelmien kehittäminen
 • Käytön tuki ja henkilökunnan ohjeistaminen

Olit sitten kokenut kettu tai nuori tulevaisuuden tekijä, niin tämä on herkullinen paikka päästä kehittämään palveluitamme haluttuun suuntaan ja vaikuttamaan, millaisia IT-ratkaisuja tulevaisuudessa käytämme. IT Specialistin roolissa pääset myös kehittämään tehtävää haluttuun suuntaan, sillä kyseessä on uusi työtehtävä organisaatiossa. Näitä tilaisuuksia Lapissa ei ihan joka päivä osu kohdalle, joten nyt kannattaa hakea!

Työskentelet tehtävässä Track and Safety tiimissä ja lähiesimiehenäsi toimii Track and Safety Manager. IT asioiden lisäksi pääset mukaan tekemään tiimissä myös mielenkiintoisia Safety & Security projekteja.

Aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Hakemukset palkkatoivomuksineen ja 6.12.2020 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Hae saman tien, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!

 

Sales and Marketing Manager, Ivalo

Hakuaika päättyy 06.12.2020

Tarjolla globaali (työ)elämä Pohjois-Lapissa! Oletko sinä luonnossa viihtyvä ja Lapin erämaahan haikaileva myynnin ja markkinoinnin ammattilainen? Haluaisitko elää tuntureiden ja luonnon äärellä kansainvälisessä yhteisössä ja työskennellä yhdessä maailman johtavassa ajoneuvo-, rengas- ja komponenttitestaukseen keskittyneessä kasvuyrityksessä? Nyt se on mahdollista, sillä haemme Test Worldille Sales and Marketing Manageria, jonka vastuulla tulee olemaan uusasiakashankinta, asiakkuuksien kasvattaminen ja hoitaminen sekä markkinointitoimenpiteiden suunnittelu ja toteutus.

Etsimme osaavaa ja kehityshenkistä Sales and Marketing Manageria vakituiseen työsuhteeseen Ivaloon.

Etsimme sinua, joka omaat paloa tekniseen myyntiin ja tuloksentekoon, sinua, joka näet mahdottomassa mahdollisuuksia, sinua, joka löydät asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut ja palvelut. Haemme kasvua pääosin ajoneuvo- ja rengasteollisuudesta, mutta pääset tekemään ratkaisumyyntiä myös muille toimialoille, kuten elokuvia tai mainoskuvauksia toteuttaville mediatuotantotaloille.

Käytännössä Sales and Marketing Managerin työtehtävinä ovat mm. uusasiakashankinta, olemassa olevien asiakkuuksien hoitaminen, toimitusketjun hallinta auto- ja rengastoimialoilla sekä uusien asiakassuhteiden solmiminen media- ja mainostuotantoihin. Avaat meidän tekniselle tiimille ovia ja osallistut tarjouksien tekemiseen, sopimusneuvotteluihin sekä erilaisiin asiakastapaamisiin. Tarjouslaskenta, tarjousten laatiminen sekä niiden esitteleminen asiakkaille on sinulle rutiinia. Asiakkaamme ovat 95%:sti ulkomailla toimivia yrityksiä ja työkielenä on silloin englanti (ja mahdollisesti myös saksa). Olet vastuussa myös yrityksen markkinointitoimista, mukaan lukien lehdistötiedotteet, sosiaalinen media ja messutapahtumat. Lähiesimiehenäsi toimii Business Development Director Englannissa.

Valittu henkilö tulee olemaan osana 4 hengen maailmanlaajuista myyntitiimiä (Business Development Director & Business Development Managers) ja yhteistyö kollegoiden ja lähiesimiehen kanssa on päivittäistä.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä COO:n kanssa Ivalossa ja tilanteen mukaan tarjoat tukeasi myös operatiiviselle tiimille. Tehtävä sisältää myös tapahtumien suunnittelua ja koordinointia erilaisille asiakasryhmille. Tehtävät vaihtelevat sesonkien, projektien ja tilanteiden mukaisesti, joten tunnet olosi kotoisaksi monipuolisessa, nopeatempoisessa ja vaihtelevassa vastuussa.

Tehtävä on vakituinen ja edellyttää asumista alueella sekä ajokorttia työtehtävissä liikkumiseen.

Edellytykset:

 • Myyntikokemusta sekä pk- että korporaatiotason asiakkuuksista.
 • Kokemus teknisestä myynnistä on eduksi.
 • Some- ja asiakastapahtumamarkkinoinnin osaamista.
 • Halua työskennellä osana kansainvälistä konsernia.
 • Myyntiprosessin kokonaisuuden hallintaa ja kykyä kehittää prosesseja.
 • Kokemusta B2B-tarjousten tekemisestä, sopimusneuvottelusta ja kaupan päättämisestä.
 • Dokumentointi- ja raportointiosaamista.
 • Halua ja paloa menestyä ja saavuttaa tavoitteet.
 • Ulospäinsuuntautuneisuutta ja hyviä tiimitaitoja.
 • Sujuvaa sekä suullista että kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Saksan kielen taito katsotaan eduksi.
 • Matkustusvalmiutta. Matkustaminen keskittyy pääosin Euroopan alueelle.

Tarjoamme sinulle?

 • Monipuolisen ja mielenkiintoisen roolin kansainväliseen konserniin kuuluvassa inarilaisessa yrityksessä
 • Työtyytyväisyyttä arvostavan vastuullisen työnantajan.
 • Johtavan talvitestauksen osaamisen ja fasiliteetit sekä maailmanlaajuisen emokonsernin tuen ja verkoston.
 • Itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan mielenkiintoisella ajoneuvoteollisuuden alalla.
 • Elämän aidossa Lapissa, tunturin kupeessa sekä mahtavien ulkoilumahdollisuuksien läheisyydessä.
 • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä roolissasi.
 • Hyvät henkilökuntaedut.

Aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Jos myynti ja vastuutehtävä talvitestauksen ytimessä sekä aktiivinen elämä aidossa Lapissa on sinun juttusi, tässä voi olla tarjolla elämäsi tilaisuus!

Sign Up to Test World's Free Updates